جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
محسنی اژه‌ای دانشجوی

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به گلایه های دانشجویان در زمینه های مختلف خارج از مباحث قضایی اشاره کرد و گفت: بخشی از مشکلاتی که گفتید مربوط به قوه قضاییه نیست اما ما می‌پذیریم چرا که با قوای دیگر همنشینی داریم و در مسائل کلان به یکدیگر متصل می‌شویم و در بسیاری از جلسات با دیگر سران قوا همکار هستیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در سومین برنامه کاری خود در استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع دانشجویان دانشگاه‌های این استان اظهار کرد: خاطره خوشی از این استان دارم اولین تبلیغ من به عنوان یک طلبه در سال‌های اول دهه ۵۰ در این استان و روستای مارین از توابع شهرستان گچساران بوده است و اخلاص مردم این دیار را هیچگاه فراموش نمی‌کنم و خود را مدیون مردم کهگیلویه و بویراحمد می‌دانم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه اظهارات خود گفت: صادقانه می‌گویم برای خودم حضور در بین دانشجویان و دانشگاهیان را بسیار ارزشمند می‌دانم دهم تیر ماه مصادف است با سومین سال حضور ما در این منصب و در طول این سه سال ۸ بار در دانشگاه‌های مختلف کشور حضور یافته و چندین نشست نیز با تشکل‌های دانشجویی داشته‌ام.

وی در ادامه اظهارات خود به پرسش‌های برخی از دانشجویان پاسخ داد و گفت: نقدهای بسیاری داشتید اول اینکه چرا به سرشاخه‌ها پرداخته نمی‌شود و چرا در بعضی جاها تبعیض و تفاوت هست بعضی از سوالات شما در مورد ناکارآمدی‌ها بود و و یا اینکه از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نمی‌کنید یا که چرا در امور فرهنگی کارهای نرم صورت نمی‌گیرد و چرا حکمی که صادر می‌شود مشمول مرور زمان شده و زود اجرا نمی‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نصیحتی به دانشجویان کرد و گفت: آینده کشور روی دوش شماست از اکنون باید علم خود را بیشتر کرده و نسبت به موضوعات مختلف شناخت داشته باشید همه مدیران آینده کشور یا از مسیر حوزه و یا از مسیر دانشگاه می‌گذرند از اکنون باید به فکر باشید تا دچار گرفتاری‌ها و مشکلات نشوید و همچنان که حضرت علی علیه السلام می‌فرمایند دو روز ما نباید به مانند یکدیگر باشد.

رئیس قوه قضاییه با طرح این سوال که آیا باید بر اساس معیار قانون و یا بر اساس سلیقه عمل کنیم گفت: گر جایی قانون ایراد داشته باشد باید قانون را تغییر داد یا اصلاح کرد اما نمی‌توان قانون را کنار گذاشت و با سلیقه خودمان عمل کنیم.

وی در ادامه به یکی دیگر از موضوعات مطروحه از سوی دانشجویان اشاره کرد و گفت: یکی از مسائل مهمی که دانشجویان گفتند این است که چرا با شایعه سازان برخورد نمی‌شود.محسنی اژه‌ای گفت: بخشی از این شایعات از خارج از کشور نشات می‌گیرد اما بخشی از آن هم خود ما هستیم که در فضای حقیقی و مجازی شایعه می‌سازیم باید به فکر اصلاح خودمان هم باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین به گلایه‌های دانشجویان در زمینه‌های مختلف خارج از مباحث قضایی اشاره کرد و گفت: بخشی از مشکلاتی که گفتید مربوط به قوه قضاییه نیست اما ما می‌پذیریم چرا که با قوای دیگر همنشینی داریم و در مسائل کلان به یکدیگر متصل می‌شویم و در بسیاری از جلسات با دیگر سران قوا همکار هستیم لذا انتظار شما به جا است و باید حرف شما را به آنها هم برسانیم.

وی در خصوص برخی از مشکلاتی که مربوط به استان است و به نتیجه نرسیده گفت: اگر در یک استان نماینده ولی فقیه استاندار نماینده مجلس و مسئولان دادگستری با یکدیگر بنشینند و همفکری کنند بسیاری از مشکلات و مسائل برطرف می‌شود برای مثال در خصوص ساختن یک سد وقتی چند صدایی باشد کار سخت خواهد شد اما اگر مسئولان هم نظر شوند بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

وی همچنین به یکی از انتقادات دیگر دانشجویان در خصوص تفاوت در برخوردها اشاره کرد و گفت: آیا باید همیشه افراد را یک جور مجازات کرد؟ ابتدا باید ببینیم چه دلیلی برای جرم بوده است به پیشینه آنها و دلیل جرم مراجعه کنیم بعضی از آنها پشیمان و نادم می‌شوند آیا چنین مجرمانی با مجرمان دیگر تفاوت ندارند.

وی در خصوص پی‌گیری ریشه‌ها و همچنین برخورد با دانه درشت‌ها گفت: از زمانی که وارد شدیم پیگیری کردیم که بانک‌ها و بانک مرکزی و حوزه صادرات ما و گمرکات چه اشتباهات و اشکالاتی دارند گام‌هایی را در این زمینه برداشتیم که مشکلات ریشه‌یابی شود و بدانیم برای رفع این مشکلات چه کاری انجام دهیم و چه قدم‌هایی برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در خصوص مقابله با دانه درشت‌ها گفت: در همین دوره وزیر پیشین به سه سال زندان محکوم شده است مهم این است که وقتی اتفاقی می‌افتد از کنار آن نمی‌گذریم پرونده‌های زیادی تشکیل شده است در پرونده‌ای وزیر و معاون وزیر محاکمه و محکوم شده‌اند حکم صادر شده و الان تقاضای ماده ۴۷۷ کرده‌اند که بعد از آن مرحله نهایی حکم است.

وی خطاب به دانشجویان گفت: شاید برخی از مطالب به گوش شما نرسیده باشد در مورد چای دبش آن کسی که مسئله را از روز اول پیگیری و مطرح کرد خود دولت بود معاون اول به محض شنیدن خبر موضوع را پیگیری و دنبال کرد و بعضی از افراد را جابجا کردند بازرسی ویژه دولت هم موضوع را پیگیری کرد وزارت اطلاعات تمام قد وارد این موضوع شد بازرسی هم موضوع را دنبال می‌کرد.

حجت الاسلام والمسلمین با بیان این که پرونده چای دبش برای ما بسیار مهم بود و خود من در دانشگاه گفتم که بیش از ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار موضوع این پرونده بود که رقم خیلی بزرگی است افزود: این چیز کوچکی نبود که یک شبه تکلیف آن را مشخص کنیم اما معذالک از آن روز تا امروز تعداد ۴۵ نفر به غیر از روز گذشته تفهیم اتهام شده بودند دیروز هم تعدادی احضار شدند.

رئیس قوه قضاییه گفت: از دو وزیر که یکی از آن‌ها محکوم شده همچنین از معاون وزیر و سرپرست برخی نهادها سوال و تحقیق شد و ده‌ها و صدها استعلام و بازرسی صورت گرفته و این پرونده به دقت زیر ذره‌بین قرار گرفت.

وی در همین خصوص گفت: مواردی بود که دادسرا نظر نهایی خود را اعلام کرد و می‌بایست پرونده به دادگاه برود با تحقیقات مفصل چیزهای جدیدی کشف شد مهر و سربرگ جعلی درست کرده بودند که نمی‌توان از آنها گذشت لذا در این پرونده چه در دولت و چه در قوه قضاییه اقدامات بسیاری صورت گرفته است.

پایان پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha